Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 

Historisch GPS Spel

Het ideale spel om uw personeel uit te dagen tijdens een personeelsuitje. 
 
 

Daar waar de geboren leider op de werkvloer altijd een panklare oplossing heeft, maakt hij mogelijk nu een pas op de plaats bij een van de opdrachten. Misschien is het nu juist die collega waarvan je het niet verwacht, die hier de groep gaat instrueren met een briljant plan. 
Bewapend met een touwtje, GPS en een opdrachten map laat de groep zichzelf sturen door een stad met een eeuwenoude historie. 
Een uitermate geschikt spel voor een personeelsuitje.

Je kunt dit spel met één groep spelen maar het is natuurlijk veel leuker om de groep op te splitsen in kleinere groepjes. Je kunt dit spel dus echt competitief spelen door de meeste opdrachten goed te volbrengen. Tijdens de verplaatsingen komen de groepjes elkaar tegen. Bij deze momenten zal de competitiestrijd voelbaar zijn. Wie er gewonnen heeft blijft spannend tot het einde. De spelleider van Relaxx by Backpack zal het verlossende woord geven en de winnende groep belonen met een prijsje.

 
 
 

 
 
           info@relaxxbybackpack.nl 

Optie:
- Het GPS spel is te combineren met een leuke tuk tuk of scootertocht.
- Bamboestieken, voor het echte teamgevoel! Een gezellig, creatief en actief spel, waarin samenwerken centraal staat. U krijgt eerst een instructie, hoe dat u een zo stevig mogelijk bouwwerk kunt maken. Hierna is het toch echt tijd om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van Bamboestokken en Elastieken gaan we proberen de kerktoren van Geertruidenberg het nakijken te geven. De groep met de hoogste toren wint uiteraard.

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met lunch.
13:00 Start Historisch GPS spel.
15:15 Start Bamboestieken.
17:00 Start barbecue of diner.

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma en kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: Vanaf 10 personen 
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Op aanvraag 
Voor reserveringen, offerte- en informatie aanvragen kunt u terecht op ons Reserveren / Contact formulier                                                       terug   Afbeelding invoegen