Lekker afwisselend!


Tukken naar een prachtig Nationaal Park

+ GPS Groepsactiviteit    

 

 

U wordt ontvangen in Geertruidenberg. Vanaf hier maken we een prachtige tocht per elektrische TukTuk of scooter richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een natuurgebied in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is ruim 4000 hectare groot en is sinds 2002 een nationaal park. Zowel in de zomer als in de winter is De Loonse en Drunense Duinen een prachtig gebied om een dag in door te brengen.

 

  


Eenmaal in het park gaat u aan de slag met het GPS spel. 
Zodra het spel start begint ook de tijd te lopen. Welk team weet als 1e de puzzel op te lossen en kan de uitkomst van de puzzel als coördinaat invoeren op de GPS? Of zet je als team meteen een vrijstelling in om te mogen starten? Een keuze die je alleen als groep kunt maken. Goed overleggen dus. Ieder team gaat zelf coördinaten invoeren op de GPS om zo hun weg te bepalen. Tijdens deze tocht die door bos, duinen en heide loopt moeten vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd worden. Juiste antwoorden en volbrachte opdrachten leveren een juist coördinaat of een vrijstelling op. Foute antwoorden en niet volbrachte opdrachten brengen je naar een verkeerde locatie en betekent een langere afstand lopen. Welk team heeft de snelste tijd en de meeste vrijstellingen verdient is natuurlijk de vraag.
Een favoriete afsluiting is het Bouwen met Bamboe en is goed te combineren met het GPS spel en verhoogt de saamhorigheid en teamgeest.  
 Na de activiteit in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is het weer tijd om in de TukTuk te springen en de mooie tocht te vervolgen. U eindigt uiteindelijk weer in Geertruidenberg waar u kunt afsluiten met een heerlijke barbecue of diner.    
 
 
Voorbeeldprogramma:

13:00 uur Ontvangst + start TukTuk / Scootertocht richting Loonse en Drunense duinen
14:30 uur Aankomst Loonse en Drunense duinen + start GPS spel
16:30 uur Einde GPS activiteit + vervolg TukTuk / scootertocht
18:00 Einde TukTuktocht + start barbecue of diner


Belangrijk om te weten;
Reserveer tijdig ivm de beschikbaarheid van de Tuk Tuk's en / of Scooters.
 

                                                voor meer informatie of contact Reserveren / Contact