KIDS GPS ARRANGEMENTEN

In sommige gevallen bestaat er een mogelijkheid om eten te reserveren bij een plaatselijke horecagelegenheid. 
De benodigde materialen haalt u op op het adres van Relaxx by Backpack. Hier worden de materialen nadien ook weer ingeleverd.

Klik Afbeelding invoegen voor de werkwijze.

 

Kids GPS Avontuur

Een actieve speurtocht maar dan met een GPS! Geen bordjes, pijlen of plattegronden maar op stap met een echte GPS die je de weg wijst. Onderweg moet je de vragen uit het vragenboekje zien op te lossen. Een Kids GPS Avontuur kan op vele locaties gelopen worden.

 


 
 
Kids GPS Foto Avontuur 
Ben jij een echte ontdekkingsreiziger? Bepakt met rugzak, digitale camera en GPS ga je op pad. Op zoek naar dezelfde locaties als in het fotoboekje. Heb je dezelfde plek gevonden probeer dan om de foto zo gelijkend mogelijk na te fotograferen. Ook krijg je het vragenboekje mee voor onderweg uit het Kids GPS Avontuur. 

 

 

Kids GPS Smokkel Avontuur

Is speuren, sluipen en verstoppen echt iets voor jou dan zit je bij het Smokkel Avontuur helemaal goed. Met 2 teams strijd je in de bossen voor de overwinning. Met GPS, vlaggen, digitale camera's en gevulde rugzakken ga je de strijd aan. Onderweg nog een paar opdrachten uitvoeren en op het einde de spannende smokkelquiz. Welk team mag zich na afloop de baas van de bossen gaan noemen en mag de grote schatkist openen.... Tot op het eind een zinderend spel.

 
 
 
 

Kids GPS Speurtocht at Night                 Super voor in het najaar

Een spannende speurtocht in het donker waarbij je zelf de coördinaten gaat invoeren in de GPS. Welke groep vindt in het donker de kortste weg en lukt het om onderweg ook nog eens de opdrachten goed uit te voeren. Geheimschriften ontcijferen, rebussen oplossen en nog veel meer leuke vragen zitten in deze tocht verwerkt. Voor wie niet bang is in het donker zeker een aanrader! De starttijd bepaal je als begeleiders zelf.
Voor wie het coolste kinderfeest wil geven een must!

 

                        

                                        
 
Kids Spionage Avontuur
 
Met dit spannende spel raak je verwikkeld in de wereld van de misdaad. Lukt het jou en je team om dit spel tot een goed einde te brengen. Je krijgt je eigen badge, een dossiermap, spionagebrillen en een voicerecorder met informatie. Een brief waar niets op staat of toch wel............
Los jij met je team de gepleegde misdaad op? Laat je leiden door geheim agent RBB en volg zijn raad op. Ook heel leuk om op een zomerse middag met je gezin te spelen! 
 


 

 
 
Afbeelding invoegen
 
 
Kids GPS DIGI spel 

Wil je het allernieuwste spel spelen? Nog even geduld. Hier wordt aan gewerkt.
Het Kids GPS DIGI spel is een interactief Spel waarbij je met een echte tablet op pad gaat. Deze tablet wijst je niet alleen de weg maar geeft je ook nog allerlei verschillende opdrachten en vragen onderweg. Deze tablet weet namelijk precies waar je bent. Dit is zeker een hip en flitsend kinderfeest zoals je dat nog niet eerder hebt gehad!