KINDERFEESTJES               
Feest & Eet Kids Arrangementen                                                                                    
 
Wilt u zelf een kinderfeestje organiseren voor uw zoon of dochter maar u weet nog niet wat? Relax want Relaxx by Backpack heeft de complete oplossing voor u. Wij verzorgen actieve, unieke en spannende kinderfeestjes in Brabant en Gelderland tegen een betaalbare prijs. Onderstaand treft u de diverse kinderfeestjes aan die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Mocht u graag maatwerk willen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Klik op deze knop voor de uitleg ---->  Afbeelding invoegen

Relaxx by Backpack streeft naar een maximale klantvriendelijkheid en voor de klant het grootste gemak.
Vandaar dat Relaxx by Backpack de Feest & Eet Kids Arrangementen heeft opgestart met een steeds groter wordende groep horeca ondernemers. U hoeft alleen nog te reserveren en je hebt je feestje + eten onder een dak. Kijk op de link voor de 5 grote voordelen. Door de uiterst scherpe prijzen op het GPS spel en het pannenkoeken arrangement bent u ook nog eens voordeliger uit.

Afbeelding invoegen
       
 
Combineer het Kids GPS Foto Avontuur Geertruidenberg nu met frietjes en een snack bij onze nieuwste locatie aan de rand van Hollands oudste stad. Samen met je vrienden trek je bewapend met een GPS en digitale fotocamera de vesting in. Weet jij met je vrienden de andere groep te verslaan en neem je de overwinning mee terug naar Boelaars Zalencentrum? Wie er ook als winnaar Geertruidenberg uitkomt is al lang niet zo belangrijk meer als je in de sfeervolle omgeving van Boelaars Zalencentrum de frietjes voorgeschoteld krijgt.
Het Kids GPS Foto Avontuur Geertruidenberg staat garant voor een middag vol plezier! 

 


 

KIDS GPS FOTO AVONTUUR BUREN

Reserveer je kinderfeest in de enige echte Oranje stad van Nederland. Samen met de Pannekoekenbakker in Buren (Gelderland) hebben we een echte Oranje stad speurtocht uitgestippeld waarbij een echte GPS jullie de weg wijst door de kleine straatjes. Je gaat zelfs op zoek over bospaden naar een heus kasteel. Welke groep als winnaar terug komt bij de Pannekoekenbakker blijft spannend tot het eind. Uiteindelijk wint iedereen want na afloop gaan jullie allemaal feestelijk smullen van overheerlijke pannenkoeken. Dit spel moet je gedaan hebben! 


 
 

  

GPS spel "Expeditie Hage"

 
In Gelderland ligt het rustige Slijk-EwijkOok hier zal je worden verwelkomt met een drankje in het prachtige pannenkoekenrestaurant. Vervolgens gaan jullie naar het strandpark waar een super spannende Expeditie uitgevochten wordt. Wie lost uiteindelijk het "mysterie Hage" op.
Bewapend met GPSjes verplaatsen de kids zich over het strandpark. Hier worden opdrachten in een rap tempo afgewerkt om vervolgens de strijd aan te gaan voor de eilandrace. Na afloop krijgt iedereen een overheerlijke pannenkoek en zal bekend worden wie de expeditie heeft gewonnen.
Een topper in ons assortiment... voor wie het aandurft!
 
 

 

Een meer dan compleet kinderfeest binnen het concept Feest & Eet Arrangementen is het Kids GPS Foto Avontuur Heusden. Na de reservering heeft u totaal geen omkijken meer naar het naderende feestje. U hoeft alleen nog op tijd op de startlocatie te zijn waar u wordt verwelkomt met een drankje. Dit is geen straf want de Pannekoekenbakker beschikt over een heerlijk terras. U heeft hier de keuze uit 3 zeer scherp geprijsde arrangementen waarbij u de kids zelfs als VIP kan laten behandelen.
Elk kind is van begin tot eind betrokken binnen de muren van deze prachtige vestingstad. 
Honderden kids gingen je voor..... Nu is het eindelijk jouw beurt.