Afbeelding invoegen
 
Historisch GPS Spel Geertruidenberg

Daar waar de geboren leider altijd een passende oplossing heeft, zal hij mogelijk nu een pas op de plaats moeten maken en staat een collega waarvan je het niet verwacht bij een van de hilarische opdrachten de groep te instrueren met zijn briljant plan. Bewapend met een touwtje en een GPS, laat je jezelf sturen door een stad met een eeuwenoude historie. Een uitermate geschikt spel voor een actief personeelsuitje.

 
Afbeelding invoegen  
GPS Familiespel
 
Ideaal spel om te spelen met je familie vrienden of kennissen. Uitermate geschikt voor gemengde groepen in diverse leeftijdscategorieën. 
Laat je leiden door de GPS en vermaak je met de leuke vragen en opdrachten. Er zijn vragen en opdrachten voor allen de Kids of volwassenen. Maar het maakt het pas echt leuk als de kinderen met de volwassenen een opdracht moeten gaan vervullen. 
 Afbeelding invoegen
  GPS City tour

Hop van coördinaat naar coördinaat en verzamel alle antwoorden op de vragen die je tegenkomt. Daarmee is het spel nog lang niet gespeeld want ook moet je verborgen elementen opsporen en vastleggen op een camera. Dit is nog niet zo heel eenvoudig aangezien er meerdere groepen collega's jullie strategie zouden kunnen volgen. Maak daarom je eigen plan en probeer de andere groepen te slim af te zijn. 


Afbeelding invoegen
 
GPS Groepsspel
 
Een compleet verzorgt GPS spel dat je kan spelen met alle leeftijden door elkaar. Iedereen komt aan bod en wordt betrokken bij het spel. Voor en na het spel doen we er alles aan om jullie culinair te verrassen. Dit alles in goed overleg.
Neem contact met ons op over de indeling van de dag.Afbeelding invoegen
  3 kernen GPS Tandem tocht

Op de tandem volbrengen je diverse opdrachten.  Middels GPS en coördinaten doen jullie de mooiste plekjes van Raamsdonksveer, Raamsdonk en Geertruidenberg aan.
Volbreng onderweg de opdrachten en zorg ervoor dat jullie tijdens het eindspel mee
kunnen dingen naar de overwinning.
Als groepsbinding een ideaal spel waarbij je actief buiten de kwaliteit van je collega leert kennen.