Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
 
GPS Familie Spel
 
 Het ideale spel voor een gemixte groep van jong en oud. 
 

Niets is leuker om met je familie een echte GPS ontdekkingstocht te doen. Als een echte ontdekkingsreiziger gaan jullie bepakt met digitale fotocamera en GPS op pad. Gezamenlijk gaan jullie aan de hand van zelf ingevoerde coordinaten op zoek naar exact dezelfde locaties als op de bijgeleverde foto's en moet je hiervan zelf ook een foto maken. Dit zou zomaar eens een wijzer van een kerkklok kunnen zijn. Of een deel van een raamkozijn of een waterpomp. Tevens krijg je nog een opdrachten boekje mee waarin leuke en uitdagende vragen en opdrachten staan. Deze vragen en opdrachten zijn ingedeeld in vragen of opdrachten voor alleen de kinderen, gezamenlijk of alleen voor de ouderen. Je kunt dit spel met één groep spelen maar het is natuurlijk ook leuk om de groep op te splitsen. Je splitst dan de groep in twee of drie groepjes. Je kunt dit spel dus echt competitief spelen als je de groep opsplitst. Wie er dan gewonnen heeft blijft spannend tot het einde. Je kan er ook gewoon een gezellig dagje uit van maken. .

 
 
 
 
 

 

 
Kinderen tot 16 jaar ontvangen een gratis rugzak met drinken en chips. De rugzak mag gehouden worden.
 
Optie:
- Het GPS spel is te combineren met een leuke tuk tuk of scootertocht.
- Bamboestieken, voor het echte teamgevoel! Een gezellig, creatief en actief spel, waarin samenwerken centraal staat. U krijgt eerst een instructie, hoe dat u een zo stevig mogelijk bouwwerk kunt maken. Hierna is het toch echt tijd om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van Bamboestokken en Elastieken gaan we proberen de kerktoren van Geertruidenberg het nakijken te geven. De groep met de hoogste toren wint uiteraard.

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met een drankje.
12:45 Start GPS Familie spel.
15:00 Start Bamboestieken.
17:00 Start barbecue of diner of lekker naborrelen.

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma en kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.


Startlocatie: Geertruidenberg
Prijs: Vanaf € 87,50


Voor reserveringen, offerte- en informatie aanvragen kunt u terecht op ons Reserveren / Contact formulier                                                       terug   Afbeelding invoegen